O nas

O podjetju STARE transport

STARE transport d.o.o. je družinsko podjetje, ki je prisotno na trgu že več kot 30 let (od leta 1979).

Smo avtoprevozniško podjetje v domačem in mednarodnem cestnem prometu specializirano predvsem na izvoz in uvoz raznovrstnega blaga in posebnih pošiljk. V preteklem letu smo zgradili skladiščni objekt v IOC Komenda, kjer nudimo strankam tudi možnost skladiščenja blaga ter pretovarjanja z viličarji nosilnosti do 5t v pokritem in varovanem skladišču. 

 

Konkurenčne prednosti

Naše konkurenčne prednosti so: zanesljivost, strokovnost, kakovost in dolgoletne izkušnje.

Smo srednje veliko podjetje, zaradi česar lažje in bolj natančno spremljamo tudi manjše pošiljke. Na nas se obračajo podjetja kot so avio delavnice, avtomobilska,kovinska, tiskarska ter pohištvena industrija.

 

Vizija

Naša vizija je nadaljevanje tradicije, tako v kvaliteti, kot v razvoju, zato imamo jasen cilj: ostati zvesti vsem dobrim strankam, hkrati pa zadovoljevati čim več vaših potreb po storitvah, ki jih opravljamo. 

Vozni park

Naš vozni park je opremljen z visoko ekološkimi priklopnimi in polpriklopnimi vozili znamke MERCEDES, VOLVO in SCANIA ter priklopiki in polpriklopiki  znamke KÖGELin BERGER . Vozni park obsega tudi manjša dostavna vozila ter vozila z dvižno ploščadjo. Vsa vozila so opremljena s  satelitskimi napravami za sledenje vozila.

Vozila upravljajo naši izkušeni vozniki, ki se vsakoletno tudi izobražujejo in usposabljajo.

 

Kontaktirajte nas

Prisotnost na trgu 

Prisotni smo v državah Slovenija, Avstrija, Nemčija, Severna Italija, Belgija, Nizozemska, Luksemburg ter Danska. Specializirani smo tudi za dnevne odpreme zbirnih pošiljk za v države Nemčije in Danske, kjer imamo tudi poslovne partnerje z možnostjo začasnega skladiščenja ter dostavljanja pošiljk.

 

Kontaktirajte nas